marți, 20 octombrie 2009

Nicky the Gnome... Sau un pitic...



El este Nicky. Piticul :)
Masoara in jur de 22 cm (fara caciulita) si este tocmai bun de strans in brate, in special pentru mainile micutilor.
Este umplut cu aceeasi lana curata de oi, pielea din bumbac organic, parul din fire de lana sau alpaca, iar costumasul este fix (ideal pentru copiii mai mici). Cel din poza este din catifea de bumbac, absolut superba la atingere. Se poate face si in varianta de finet.
Pretul este de 50 ron varianta finet si 70 catifeaua.
Nicky al nostru este foarte iubit si nu este loc in care sa mergem fara el. Este hranit, si uneori, este pus si el la ''tzi-tzi''. Ca doar e si el un bebelus...
Nu cred ca are sens sa ascund mesaje publicitare in cuvinte frumoase. Spun doar atat: copilul vostru merita o jucarie sigura si de calitate. Mai mult decat orice.
Daca vreti un Nicky sau orice alt Little Angel imi puteti scrie la littleangelsdolls[at]gmail.com
Va rog luati in calcul ca deja am strans destul de multe comeniz pentru Craciun si in curand nu mai pot accepta altele. Voi putea prelua comenzi dar cu livrare probabil doar dupa Craciun.
Sa aveti o zi frumoasa,
Cristina

2 comentarii:

  1. Ce pitic frumos, ma duce cu gandul la o seara de iarna, cu luminitele bradului sclipind, casa mirosind a cozonac si copilul, cu piticul in brate, cerand sa-i citesti o poveste fermecata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Super piticotul...
    In vara am avut ocazia sa lucrez cu o minunata doamna in cadrul unui curs de pregatire ca si eduator niste bebelasi foarte frumosi in acelasi stil....te-am adaugat in lista mea de bloguri favorite tine-o tot asa e superb ceea ce faci:)

    RăspundețiȘtergere