joi, 15 octombrie 2009

In sfarsit gata! Meet... Mary :)




Ea este Mary, ultima ''creatie'' personala. Masoara 40 cm inaltime. Este umpluta cu lana curata de oi (cunoscuta pentru calitatile ei antibacteriene). parul este un mix de fire de lana si mohair in nuante de maro si aubergine (scuze, dar nu gasesc o denumire mai exacta pentru culoarea asta...). Rochita este din bumbac, iar pantofiorii din filtz de lana. Daca dati un click pe poza, s-ar putea sa ii observati si pistruii :)... (va rog nu bagati in seama boldurile atasate in par, am uitat sa le scot inainte de sedinta foto...)
Pentru luna noimebrie pregatesc un cadou. Voi avea o papusa de dat, astfel incat sa ajunga in noua casa tocmai bine pentru Craciun. Fiti pe faza :)



5 comentarii:

  1. Mary este foarte draguta. Asteptam sa apara si surioarele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa papusa! :) Spor la urmatoarele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar ca curiozitate, cam la ce pret ar ajunge Mary? Ar fi fain daca ai avea un catalog online cu fiecare papusa, dimensiunile cat si preturile. Cred ca multa lume ar fi interesata si ti-am face si noi, cei din jur, reclama :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc tare mult pentru aprecieri! Si da, vor mai veni si surioare :) dar ritmul este mai putin alert, ca sa ma exprim asa...
    Ligia, o papusa de 40 cm ajunge la 300 ron in Romania. Pentru ca pe site-urile de handmade din US, Germania, UK, ajunge la 160 USD. Din pacate la noi lucrul facut de mana este mai putin apreciat, inca suntem (dupa parerea mea) in epoca ''Barbie & Co'' si foarte putini inteleg de ce un lucru facut de mana, din materiale naturael costa mai mult sau uneori mult mai mult decat unul in serie, din plastic... Catalogul online este in lucru, doar ca astept sa mai adaug ceva poze la portofoliu, ca sa zic asa.... Oricum, multumesc tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Subscriu si eu..Mary este superba :)
    Sper sa-ti placa mini articolul pe care l-am scris. Spor la treaba si de abia astept sa vad urmatoarea creatie :)

    RăspundețiȘtergere