marți, 15 decembrie 2009

Concurs - o papusica pentru Craciun...

Stiu ca am promis concurs si am tot amanat, ma simt deja cum cuvintele nu pot exprima. Lucrez frenetic pentru targ, dar si pentru copii ce asteapta un ingersh-papusa sub brad.
Papusa destinata concursului nu am reusit sa o termin, si cum imi doresc in continuare sa daruiesc o papusa, am decis sa fie un Nicky pitic / bebelus sau orice copilul vostru va dori sa fie. Piticul Nicky masoara aproximativ 25 de centimetri in inaltime, este umplut cu lana si are hainutele din catifea fina de bumbac. Marea majoritate a piticilor mei sunt aromati (folosind principii de aromaterapie) cu uleiuri esentiale organice de levantica, mandarin, etc, avand proprietati terapeutice calmante si de armonizare.




Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu aici, sau daca doriti, puteti scrie un comentariu pe propriul blog, si apoi dati un link catre postarea respectiva. Si daca vreti sa dati mai departe, m-as bucura enorm. Nu ca sa imi fac reclama, ci pentru ca mi-as dori sa pot da cate o papusa pe luna sau la 2 luni cadou, asa incat sa se bucure cat mai multi copii de ele...
Concursul se incheie luni, cand va avea loc tragerea la sorti, astfel incat marti sa pot trimite coletul prin curier.

Va astept cu drag,
Cristina

26 de comentarii:

  1. Buna Cristina, imi plac papusile facute de tine foarte mult. Apreciez mult ca lucrezi din materiale naturale si foarte frumoase. Iti doresc mult succes! Sunt sigura, ca daca am castiga, fetita mea s-ar bucura mult de un astfel de pitic :)

    RăspundețiȘtergere
  2. am gasit de curand blog-ul tau si am ramas foarte placut impresionata ca exista asa ceva si in romania. eu stau in canada si nu sunt sigura daca trimit si international sau nu. oricum, bravo pentru ce faci! mi-am strans si eu ceva materiale si vreau sa incep sa fac papushi. deja am facut una gen pitic si am daruit-o unei fetitze de 2 ani jumate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Cristina, trag cu ochiul la munca ta (fur putina meserie :) ) si-mi place tare ce vad. M-ai facut curioasa cu papusile umplute cu lana si abia astept sa mergem in vacanta la bunici si poate iau in primire niste lana. Iti urez mult succes in continuare, multa inspiratie si putere de munca!
    http://ojucariepezi.blogspot.com/2009/12/concurs-o-papusica-pentru-craciunpe.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Si noi, si noi la concurs. Frumoasa idee, frumoase papusi! Felicitari!!! Am sa scriu si pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar iti vine sa le pufosesti! Parca le simt si aroma :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua,

    am dori sa promovam papusile realizate de tine pe www.jucariidinlemn.com pe sectiune speciala de papusi din basmele romanilor si nu numai.

    Daca esti interesata ne poti scrie la:

    mstanciu@cdsamsung.ro - Mihaita
    financiar@cdsamsung.ro - Ana Stanciu

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutari :)
    Voiam sa-ti multumesc pentru minunatiile tale izvorate din sufletu-ti. Papusile tale sunt pline de viata si se vede pe ele dragostea cu care au fost facute...eu abia astept sa prinda viata din mainile tale papusile comandate.Sper sa ma pot dezlipi de ele sa le pot darui mai departe :)
    Oricum te rog sa ma ai in considerare cu inca o comanda.Aceea va fi pentru fetita din mine.
    Te pupacesc cu drag

    Stef :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mai sunt copil, dar imi plac tare micii ingerasi.

    http://viatacanviata.blogspot.com/2009/12/little-angeldolls.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna, wow ce frumosi sunt, in special cel lila! Si ce bine trebuie sa miroasa, eu ador mirosul de levantica. Particip si eu la concurs, poate, poate primeste Eliza mea ceva atat de frumos sub bradut, mai ales ca a inceput incetul cu incetul sa se joace cu papusile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hello,

    Si eu la concurs...Tare as vrea ca nepotica mea sa-l primeasca in dar pe piticul Nicky care sa o inlocuiasca pe pisica Ritzi ...cu care dormea asa linistita la cresa :)

    Mersi
    A.M.

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu vreau o papusica ,pt a mea frumoasa fetita.
    mama lui paul si mara

    RăspundețiȘtergere
  12. Sint atit de frumoase papusile, incit, fiindca stiu din start ca nu o sa cistigam noi (eu nu am avut niciodata "noroc" la astfel de concursuri, si asta ma intristeaza, fiindca nu particip pentru mine, ci pt Ana, ingerasul meu de 11 luni) as vrea sa te rog mult sa ma ajuti sa cumpar una pe care sa i-o daruiesc de Craciun. Avem o mini colectie deja de ingerasi, de diverse texturi, marimi si forme, iar Anei ii plac foarte mult si "vorbeste" intruna cu ei... Asa ca as vrea sa-i aduca mosul o papusica-ingeras... Deci, de unde pot s-o cumpar? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  13. Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase!
    M-am gandit sa vin cu cateva raspunsuri la intrebari rasarite din comentariile voastre.

    @ biscu: Pot sa trimit si in Canada, iar in cazul in care castigi am sa ma gandesc la o varianta legata de timpi si costurile legate de transport

    @ MIHAITA: Multumesc pentru oferta, tinem legatura dupa sarbatori

    @ stefania: Merci mult mult pentru cuvintele tale. Si abia astept sa iti fac si tie o papusa ;)

    @ gina: cat de curand incep sa lucrez la papusica Marei. Daca castigi si piticul, poate i-l dati lui Paul. Si baietii au nevoie de papusi, sa stiti. Mai multe intr-o postare ulterioara...

    @ Corina Gligor: Corina, ce ar fi sa te gandesti ca ai o sansa din 12 (pana in prezent) sa castigi piticutul. De ce nu? Cred ca gandurile pozitive fac mult bine celor din jur, dar mai ales noua :). Si daca nu va fi sa fie, cu siguranta putem face o papusica pentru ingerasul tau. Imi poti scrie pe email la: littleangelsdolls[at]gmail[dot]com

    Succes tuturor si o zi minunata!
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  14. Si noi, si noi vrem sa participam la concurs.
    Felicitari pentru papusi, sunt foarte reusite. Si merg la orice varsta. Am scris despre concurs si pe blog, sa afle mai multa lume despre concurs.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna Cristina,
    Interesanta ideea...iar piticii sunt frumosi foc. Sunt sigur ca acest cadou va fi foarte mult indragit de piticii nostrii de acasa.
    Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  16. Si noi ne dorim o papusa. Mult de tot! O vom face cadou la randul nostru unei fetite scumpe foc! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  17. cristina, multzam de invitatie la concurs; treaba e ca ioana, la 1 an si 3 luni cat are ea acum, inca nu se joaca cu papusile.
    dar; sa stii ca eu deja ma ocup de colectia ei de papusi cu care se va juca in mod sigur, insa ceva mai tarziu. toate papusi lucrate manual, cu migala si pasiune; crosetate, cusute, sculptate, etc..
    deci, sa ne intelegem ca nu eu i le fac -evident ca n-am timp si pentru asta- doar le achizitionez si i le pastrez bine. :)
    si un pitic de-al tau ar fi binevenit in aceasta "colectie de jucarii pentru mai tarziu".

    aa! si sa nu uit; succes nebun la targ sa ai!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. si uite, na, ca te-am adaugat si-n lista mea "de zece"; http://keramischart.blogspot.com/2009/12/lista-de-zece-updatata.html :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Superb blog! Superbe păpuşi. Felicitări şi mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  20. Frumoasa initiativa. Sa nu renunti niciodata la ce sti sa faci si iti reuseste atat de bine. felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  21. Sper sa-ti dea Doamne Doamne mult timp si multa inspiratie sa faci cat mai multe papusi. Uite cat de mult ne dorim un pitic :) http://dana.webmyc.com/2009/12/o-papusa-naturala/#content

    RăspundețiȘtergere
  22. Salutare, daca am scris acum 1 luna pe blog se pune? :) uite aici http://adelle.ro/cele-mai-adorabile-papusi/

    Pitica mea e inca micuta (6 luni) si nu stie a dori o papusica, dar te asigur ca mami isi doreste mult de tot. E ceva timp de cand ma gandesc la papusile tale. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. E minunat ceea ce faci tu. Am scris la un moment pe blog un articol despre păpușile psihodramatice. Ale tale sigur sunt! O să vreau și eu un pitic pentru piticul meu. După ce îți mai faci ceva timp liber. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  24. Adorabile papusile. Le-am promovat si eu putin pe blog http://ereena.blogspot.com/2009/12/little-angel-dolls.html. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  25. Si eu confectionez din cand in cand papusi,dar ale tale sunt absolut adorabile!

    kisses,

    Irina

    RăspundețiȘtergere
  26. Si..... STOP JOC :)

    Acum pregatim tragerea la sorti, fetita mea cea mare va fi cea care va extrage numele castigator.

    Revin cu rezultatul :)

    Va multumesc tuturor, suntenti extraordinari!

    RăspundețiȘtergere